Boom Beach Oyunu Nedir? Boom Beach Oyunu Nasıl Oynanır ve Taktikler Nelerdir?

Boom Beach Oyunu Nedir?

Clash of Clans ve Hay Day oyunlarının yanında Supercell tarafından oyun severlere sunulan, gerçekten zevkli ve eğlenceli bir strateji oyunu olan Boom Beach'i Android kullanıcıları Google Play ve iOS kullanıcıları ise Apple Store iTunes üzerinden indirip Telefon ve Tabletlerine kurabilirler.

Boom Beach oyunu tarzı olarak Clash of Clans benzer olarak ilerlemektedir. Grafik olarak Clash Of Clans aratmasada genede geliştirilmesi gereken bir çok eksikliği vardır.

Boom Beach oyununda sabit olarak madenleriniz mevcuttur, bu madenler sırasıyla; Altın, Odun, Taş ve Demir. Bu madenlerden Taş ve Demir oyunun ilerleyen seviyelerinde kullanıma açılmaktadır.

Peki bu madenler ne işimize yarıyor?
Binalarınızı yükseltebiliyor, asker üretebiliyor ve cephanelik içinden Askerleri yükseltebileceğiniz gibi gene burada bulunann İlkyardım seti, Şok Bombası, Topçu Birliği, Mayın gibi diğer unsurlarıda yükseltmenize imkan sağlamaktadır.

Boom Beach Oyunu Nasıl Oynanır ve Taktikler Nelerdir?

Oyunda şehrinizin, adanızın yada köyünüzün artık nasıl adlandırmak isterseniz burası bir haritanın ortasında yer almaktadır. Bu haritada gördüğünüz istediğiniz yere saldırabilirsiniz, ayrıca bu haritayı açtığınıda arada sırada hazine sandıkları göreceksiniz bunlara tıkladığınızda Pırlanta, Elmas kazanacaksınız bu sandıkları buldukça toplamayı unutmayın.

Harita üzerinde saldırdığınız köyler -Tabi diğer oyuncuların köyleri hariç- bu köyler size ait oluyor, ve saatte yaklaşık 40 altın üretimi yapmaktadır. Bazı durumlarda odun üretimi yapan köyler gelmektedir, bunlarda size saat başı küöük gemicik yada teknelerler odun göndermektedir.